Kalfspicanha

(4 klantbeoordelingen)

20.95/kg

Het staartstuk van het kalf ook wel picanha genoemd. Prachtig stuk vlees met een lekker randje vet aan de bovenzijde.

Artikelnummer: KGF-VK003
Categorieën: ,
Tags: ,
Delen:

Beschrijving

Kalfspicanha

Het staartstuk van het kalf ook wel picanha genoemd. Prachtig stuk vlees met een lekker randje vet aan de bovenzijde.

Ingredienten
Kalfsvlees

Bewaaradvies
Diepvries min. -18 graden.

Gebruiksaanwijzing
Ook erg lekker op de barbecue. Langzaam garen.

Herkomst
Ons kalfsvlees is afkomstig van Veal Fine en heeft het Beter Leven keurmerk. De boerderijen van de Veal Fine kalverhouders bevatten ruim opgezette stallen met een fris stalklimaat, waarbij de kalveren leven in groepen. Daarnaast leven alle kalveren in groepen met voldoende bewegingsvrijheid. Voor het transport van de kalveren wordt gebruik gemaakt van geconditioneerde vrachtwagens en zijn transportafstanden minimaal.

Kalfsvlees van Veal Fine is uniek vanwege de uitgesproken smaak, kleur en malsheid. Een luxe product dat jong en mals is, daarom goed verteerbaar en met een laag vetgehalte. Een delicatesse dankzij de fijne structuur en verfijnde smaak!

Extra informatie

Gewicht 1.1 kg

4 beoordelingen voor Kalfspicanha

  1. jort boonen (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  2. Bart (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Super prijs/kwaliteitsverhouding. Mooi vlees!

  3. Tony G. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  4. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Ik had naast accessoires een stuk vlees besteld, die was er niet in de juiste maat dus ik werd netjes gebeld voor overleg!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.