Retourneren

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Met uitzondering van Food producten en gepersonaliseerde kleding.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Heeft u meerdere producten besteld en u retourneert bijvoorbeeld 1 van deze producten, dan wordt alleen het aankoopbedrag van dat product terug gestort.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op, u bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van retourneren en het in goede staat retourneren. Sommige artikelen, zoals kamado’s, pizzastenen, plate setters en gietijzeren producten zijn kwetsbaar tijdens transport. Wij zullen alleen voor onbeschadigde artikelen het betaalde bedrag terugbetalen.

Uitzonderingen retourneren
Zodra u een product in gebruik genomen heeft vervalt het recht op retour.