Betaalmethoden

Betalen

Voor betalingen in onze webwinkel werken wij samen met Mollie. Bij Kookgekfilip.nl kunt u betalen met iDEAL, VISA, MASTERCARD, BANCONTACT of door vooruitbetaling via bankoverschrijving. Bij vooruitbetaling ontvangt u een factuur betaalverzoek via onze payment provider Mollie. Na ontvangst van uw betaling door Mollie vindt de levering plaats.

Ook bieden wij de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Bent u er wel van bewust dat deze optie 3% van het totaal bedrag extra kost. Let op!! Geld lenen kost geld.

Betaalmogelijkheden

Bankoverschrijving

U kunt het bedrag per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Als u dit aangeeft bij het betalen ontvangt u vanzelf instructies over hoe de betaling in zijn werk gaat.

iDEAL

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

iDEAL is mogelijk als u bankiert bij een bank die iDEAL ondersteunt.