Tortilla met gebakken gamba's
Gegrild en gevulde Tortilla, geserveerd met gebakken gamba's.
Ingrediënten
- 4 stuks Tortilla's medium groot
- 1 zakje Geraspte Mexicaanse kaas mix
- 1 stuk Beker zure room (Crème fraîche)
- 1 stuk  Eetrijpe avocado in dunne plakjes gesneden
- 3 el Angus & Oink Pigasus
- 4 el Olijfolie
- 500 gr Garnalen rauw gepeld ontdarmd
- 1.5 el Angus & Oink Rubba Rubba
- 2 stuks knoflooktenen fijngehakt
- handje gesneden peterselie en bieslook om te garneren
Instructies
- Marineer de gamba's een uurtje of 2. Doe hiervoor de gamba's in een schaal samen met 2el olijfolie, de gesneden knoflook, de Rubba rubba rub en hussel alles.
- Maak ondertussen de wraps.
- Leg hiervoor een tortilla op je werkblad en smeer in met Crème fraîche.Beleg een helft met de avocado en compleet met de kaasrasp. Strooi er Angus & Oink Pigasus rub overheen.
- Vouw de tortilla dubbel en druk licht aan. Smeer beide kanten in met een beetje olijfolie.
- Bereid de BBQ voor op direct grillen met een temperatuur van 180-200°C.
- Plaats een pan op het rooster en bak hierin de gamba's gaar. Zet als ze gereed zijn apart in een bakje.
- Leg nu de gevulde tortilla's op het rooster.
- Grill kort aan beide kanten tot ze aan elke kant licht bruin zijn . (let op dit gaat vrij snel)
- Haal de tortilla’s van de BBQ.
- Snijd elke tortilla in drie gelijke punten.
- Leg per persoon 2 tortilla puntjes op een bordje, serveer er de gebakken gamba's en wat gesneden peterselie & bieslook bij.
Notities
Te gerbuiken producten:
Angus & Oink Rubba Rubba
Angus & Oink Pigasus
Smokin Flavours skillet – 20cm
Angus & Oink Rubba Rubba
Angus & Oink Pigasus
Smokin Flavours skillet – 20cm