Regenboog wortelen

Regenboog wortelen

Regenboog wortelen met honing en Vadouvan
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 57 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken BBQ, Fusion, Nederlands
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 1 Pak Regenboog wortelen
  • 3 el olijfolie
  • 3 el Honing
  • 3 tl Vadouvan Of Kookgekfilip Oriental Rub

Instructies
 

  • Meng in een bak de olijfolie, honing en Vadouvan.
  • Voeg de wortelen toe en hussel alles goed. Laat het wortelen een uurtje of 2 marineren.
  • Bereid de BBQ voor op indirect grillen met een rooster en een temperatuur van 180°C.
  • Doe de wortelen en de marinade in een oven/bbq bestendige bak en gaar +/- 45 Minuten tot ze gaar zijn. Controleer dit door af en toe een tandenstoker in de wortel te prikken.
Trefwoord Low and slow, wortelen, honing, vadouvan
1_ingredienten
2_marinade
3_marinade_mengen
4_winterpenen_marineren
5_winterpenen_op_bbq
6_winterpenen_garen
7_gekarameliseerde_winterpenen
previous arrow
next arrow
1_ingredienten
2_marinade
3_marinade_mengen
4_winterpenen_marineren
5_winterpenen_op_bbq
6_winterpenen_garen
7_gekarameliseerde_winterpenen
previous arrow
next arrow

 

Producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.