Gevulde Portobello met saffraan

Gevulde Portobello met saffraan

Gevulde Portobello met saffraan en Parmezaanse kaas.
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 50 minuten
Gang Hoofdgerecht, Bijgerecht
Keuken Fusion
Porties 4 stuks

Ingrediënten
  

  • 4 stuks Portobello's uitgehold
  • 1 stuk Gele paprika in kleine blokjes gesneden
  • 1 stuk Rode ui gesnipperd
  • 2 stuks Knoflook tenen fijn gehakt
  • 3 stuks Flinke handen blad spinazie
  • 1 stuk Tomaat in blokjes gesneden
  • 1 stuk Parmezaanse kaas
  • 1 stuk Saffraan Mespunt (na eigen smaak)
  • 4 stuks Mozzarella plakken
  • 2 el Olijfolie

Instructies
 

Voorbereiding

  • Hol de portobello ’s een klein beetje uit en besprenkel ze met olijfolie, peper en zout.
  • Snijd de groenten zoals omschreven bij de ingrediënten inclusief de stukken van de uitgeholde portobello ‘s.
  • Bak alle groenten en breng deze op smaak met peper, zout en de saffraan poeder. Laat de gebakken groenten uitlekken in een vergiet/zeef.

Bereiding

  • Bereid de BBQ voor op indirect grillen met een druip pan/bak en een temperatuur van 180°C
  • Zodra de temperatuur bereikt is plaats het rooster met Portobello's en gaar +/- 15 minuten.
  • Vul de portobello's met de uitgelekte vulling. Leg er een plakje mozzarella op en rasp er Parmezaanse kaas erover.
  • Laat alles nog 15 minuten garen. Haal ze dan van het rooster.
  • Serveer er een balsamico siroop bij.
1_Portobello_uithollen
2_Ingredienten_vulling_portobello
3_Vulling_bakken_en_uit_laten_lekken
4_Portobello_garen
5_Portobello_vullen_en_verder_garen
6_Gevulde_portobello_met_saffraan
previous arrow
next arrow
1_Portobello_uithollen
2_Ingredienten_vulling_portobello
3_Vulling_bakken_en_uit_laten_lekken
4_Portobello_garen
5_Portobello_vullen_en_verder_garen
6_Gevulde_portobello_met_saffraan
previous arrow
next arrow

 

Producten


Gevulde Portobello met saffraan

Gevulde Portobello met saffraan en Parmezaanse kaas.
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 50 minuten
Gang Hoofdgerecht, Bijgerecht
Keuken Fusion
Porties 4 stuks

Ingrediënten
  

  • 4 stuks Portobello's uitgehold
  • 1 stuk Gele paprika in kleine blokjes gesneden
  • 1 stuk Rode ui gesnipperd
  • 2 stuks Knoflook tenen fijn gehakt
  • 3 stuks Flinke handen blad spinazie
  • 1 stuk Tomaat in blokjes gesneden
  • 1 stuk Parmezaanse kaas
  • 1 stuk Saffraan Mespunt (na eigen smaak)
  • 4 stuks Mozzarella plakken
  • 2 el Olijfolie

Instructies
 

Voorbereiding

  • Hol de portobello ’s een klein beetje uit en besprenkel ze met olijfolie, peper en zout.
  • Snijd de groenten zoals omschreven bij de ingrediënten inclusief de stukken van de uitgeholde portobello ‘s.
  • Bak alle groenten en breng deze op smaak met peper, zout en de saffraan poeder. Laat de gebakken groenten uitlekken in een vergiet/zeef.

Bereiding

  • Bereid de BBQ voor op indirect grillen met een druip pan/bak en een temperatuur van 180°C
  • Zodra de temperatuur bereikt is plaats het rooster met Portobello's en gaar +/- 15 minuten.
  • Vul de portobello's met de uitgelekte vulling. Leg er een plakje mozzarella op en rasp er Parmezaanse kaas erover.
  • Laat alles nog 15 minuten garen. Haal ze dan van het rooster.
  • Serveer er een balsamico siroop bij.

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.