Leffe Bierbrood

Leffe Bierbrood

Leffe bierbrood van Meesterbakker Robèrt van Beckhoven.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 1 uur
Gang Bijgerecht, Voorgerecht, Hapjes
Keuken Nederlands
Porties 400 gr

Ingrediënten
  

  • 1 Pak Leffe bierbrood van Meesterbakker Robèrt van Beckhoven
  • 1 Blikje Leffe blond en 1 om zelf van te genieten

Instructies
 

Voorbereiding

  • Bereid de BBQ voor op indirect grillen met de pizzasteen en een temperatuur van 220°C.
  • Meng in een kom de mix en het bier ca. 2 minuten tot een egaal deeg.
  • Doe het bakpapiertje in de bakvorm en vul vervolgens met deeg.
  • Bestrooi het brood met de tarwe.

Bereiden

  • Bak het brood in het midden van de oven in ca. 45 minuten gaar. Controleer dit af en toe door er een sate prikker in te steken en als er geen deeg meer aan plakt is hij gereed.
  • Serveer er een frisse aioli bij om in te dippen. Zie recept.
Trefwoord Aioli, Leffe bierbrood, Robèrt van Beckhoven
1_ingredienten
2_deeg_bereiden
3_deeg_gereed
4_deeg_in_vorm_doen
5_Vorm_met_deeg_op_BBQ_plaatsen
6_Leffe_Brood
previous arrow
next arrow
1_ingredienten
2_deeg_bereiden
3_deeg_gereed
4_deeg_in_vorm_doen
5_Vorm_met_deeg_op_BBQ_plaatsen
6_Leffe_Brood
previous arrow
next arrow

 

Producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.