Gamhar restaurant houtskool 10 KG (Zuid Afrika) Smokin’ Flavours

(4 klantbeoordelingen)

22.95

Deze favoriete houtskool van het merk Smokin’ Flavours. Speciaal ontwikkeld voor kamado’s zoals de Keij kamado, Big Green Egg, Kamado Joe en Bastard. Gamhar komt uit het zuiden van Afrika en heeft een hoge dichtheid, echt zware kwaliteit.

Tijdelijk niet op voorraad

Artikelnummer: Smokin-gamhar
Categorie:
Tags: , ,
Delen:

Beschrijving

Gamhar houtskool Smokin’ Flavours

Deze favoriete houtskool van het merk Smokin’ Flavours. Speciaal ontwikkeld voor kamado’s zoals de Big Green Egg, Kamado Joe en Bastard. Gamhar komt uit het zuiden van Afrika en heeft een hoge dichtheid, echt zware kwaliteit. Hierdoor brandt het langer en heeft een hoge energiewaarde. Je bereikt dus met gemak een hoge temperatuur. Van gamhar worden bijvoorbeeld meubels en dekken voor boten gemaakt. Mooie grove stukken houtskool (4-12cm), perfect voor de kamado. Doordat de zakken in Nederland gevuld worden zit er weinig gruis in de zakken. Zuivere restaurant kwaliteit, absoluut vrij van chemicaliën. De geur en smaak is neutraal te noemen, perfect als basis houtskool met een erg goede prijs/kwaliteit verhouding!

Andere kolen:
Dammers Marabu houtskool 5kg

Extra informatie

Gewicht 10.5 kg

4 beoordelingen voor Gamhar restaurant houtskool 10 KG (Zuid Afrika) Smokin’ Flavours

  1. Bram (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  2. Marc (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  3. P van Vugt (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

  4. Cees den Heijer (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    Grote brokken! Top.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.