Bagel met koud gerookte zalm

Bagel met koud gerookte zalm

Bagel met koud gerookte zalm en roerei
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 50 minuten
Gang Hoofdgerecht, Hapjes
Keuken Fusion
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

Voor het broodje

  • 6 stuks Bagels afbak of vers
  • 1 bakje Kruiden roomkaas
  • 2 stuks Rode ui gesneden in ringen
  • 2 handjes Rucola sla
  • 2 stuks Tomaten in plakken gesneden
  • 1 handje Geroosterde pijnboompitten
  • 18 plakjes Komkommer
  • 1200 gr Koud gerookte Zalm zie recept

Voor het roerei

  • 4 stuks eieren
  • 1 el Kookroom
  • snufje Peper en zout op smaak brengen

Benodigdheden

  • 1 Pizzasteen
  • 1 Bakpan

Instructies
 

  • Bereid de BBQ voor op indirect grillen met pizzasteen met een temperatuur van 200°C. (of volgens verpakking bagels)
  • Bak de bagels af volgens verpakking. Of warm ze op.
  • Bereid de BBQ nu voor op direct grillen met een temperatuur van 200°C en zet een gietijzeren bakpan op het rooster.
  • Kluts de eieren in een bakje met de kookroom en breng op smaak met vers gemalen peper en zout. Bak nu in de bakpan de geklutste eieren tot een luchtig roerei.
  • Snijd de bagel open en smeer dik in met de roomkaas.
  • Beleg de Bagel ruim met de gerookte zalm en garneer met de overige ingrediënten en sluit af met het roerei en de bovenkant van de bagel.

Notities

Trefwoord bagel, roerei

 

Producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.