Crossray+ by Heatstrip barbecue 2-brander

1,497.95

De Crossray barbecue is uitgerust met het gepatenteerde Crossray-systeem, wat gebruik maakt van infrarood branders die aan de voor- en achterkant van de barbecue zijn gemonteerd. Omdat de branders infrarood zijn, zijn ze superieur ten opzichte van traditionele open vuurbranders. Infrarood hitte penetreert je voedsel, oftewel, het kookt het van binnenuit, terwijl een normale brander alleen de lucht om het eten heen verwarmd.

De Crossray infrarood branders zijn ook efficiënter en grillen sneller dan traditionele branders. Hierdoor is het eten sneller klaar en verbruik je veel minder gas.

Artikelnummer: TCS2EU30-S
Categorie:
Tags: , ,
Delen:

Beschrijving

Crossray+ by Heatstrip barbecue 2-brander

Wat is Crossray precies?
De Crossray barbecue is uitgerust met het gepatenteerde Crossray-systeem, wat gebruik maakt van infrarood branders die aan de voor- en achterkant van de barbecue zijn gemonteerd. Omdat de branders infrarood zijn, zijn ze superieur ten opzichte van traditionele open vuurbranders. Infrarood hitte penetreert je voedsel, oftewel, het kookt het van binnenuit, terwijl een normale brander alleen de lucht om het eten heen verwarmd. Dit zorgt voor het uitdrogen van je eten. De Crossray infrarood branders zijn ook efficiënter en grillen sneller dan traditionele branders. Hierdoor is het eten sneller klaar en verbruik je veel minder gas. Omdat de branders niet direct onder het kookoppervlak zitten, zullen vetten en sappen niet op de branders vallen. Rook zal flink afnemen en de vlammen die uw vlees verbranden zullen verdwijnen.

Hoe werkt het?
Met aan de voor- en achterkant gemonteerde infrarood branders, creëert het CROSSRAY brandersysteem een gelijke warmte die de intensiteit van houtskool combineert met het gemak en de controle van gas. U hoeft geen chef meer te zijn om lekker eten te maken.

Voordelen van de Crossray+
Betere prestaties – Infrarood branders creëren meer warmte
Crossray doet het allemaal – Geen behoefte aan meerdere kookapparaten. Maak traditionele BBQ-gerechten zoals biefstuk, worst, pizza, kip, groenten, visgerechten of gebruik het als een openluchtoven
Verminder gevaarlijke opvlammen en rook – De ultieme outdoor-kookervaring.
Goede resultaten zonder dat je een chef bent – Kook het eten gelijkmatig, van binnenuit en houdt het sappig en mals
Lagere kosten – Infrarood branders verbruiken minder gas

Klik hier voor meer infrarood BBQ’s.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Crossray+ by Heatstrip barbecue 2-brander” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.