Keij Rookhout Mot Apple
€3.95
3 op voorraad
Beschrijving
Roken met rookmot
Rookmot is ideaal voor koud roken. Bij koud roken komt de temperatuur niet boven de 25 graden Celsius. De koud gerookte zalm kennen we allemaal wel. Maar met koud roken kun je zoveel meer! Denk eens aan zelf zout of kruiden roken, gevogelte (lekkere gerookte kip) andere vissoorten dan zalm (bijvoorbeeld paling of schar), vlees, groente en zelfs kaas!
Gebruik een cold smoke generator voor het perfecte resultaat. De cold smoke generator vul je met heel fijn en heel droog rookmot. Fijn en droog is heel belangrijk, anders smoort het rookmot en smeult het niet verder. Het rookmot niet proppen of aanstampen, maar het mot luchtig in de cold smoke generator strooien. steek een aanmaakblokje aan en leg dat op het platvormpje onder de het ‘doolhof’. De rookmot zal boven het aanmaakblokje gaan smeulen en langzaam verder smeulen.
- 1 zak Rookmot à 1,5 liter / 500 gram
Meer smaken rookhout van Keij:
Extra informatie
Gewicht | 0.6 kg |
---|
1 beoordeling voor Keij Rookhout Mot Apple
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Patrick Castermans (geverifieerde eigenaar) –