Spinazie lasagne
Spinazie lasagne bereid met verse spinazie en boursin cuisine
Equipment
- Dutch oven
- Ovenschaal
Ingrediënten
- 1 stuk Rode Ui gesnippert
- 3 stuks Knoflooktenen fijn gehakt
- 1 zak Verse spinazie
- 1 pak Spinazie a la creme
- 1 pak Verse lasagnebladen
- 500 gr Rundergehakt
- 1 zakje Geraspte oude kaas
- 1 zakje Geraspte mozzarella
- 1 bakje Boursin Cuisine
- 3 el Olijfolie
Instructies
- Bereid de BBQ voor op direct grillen met een temperatuur van 180°C.
- Zodra de bbq op temperatuur is zet dan de dutch oven op het rooster en warm deze op.
- Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn. Verhit in de Dutch oven de olijfolie en fruit de ui en knoflook aan. Voeg vervolgens het gehakt toe en voeg eventueel wat peper en zout toe. Bak het gehakt gaar.
- Voeg vervolgens de verse spinazie aan het geheel toe. En bak een minuutje mee.
- Doe de deelblokjes spinazie erbij en verwarm het geheel.
- Voeg als laatste de Boursin Cuisine toe en kook alles een klein beetje in zodat een mooi gebonden saus ontstaat.
- Haal de pan van de bbq en bereid de bbq voor op indirect grillen met een temperatuur van 200°C.
- Vul de ovenschaal met laagjes saus en lasagnebladen,Eindig met een laagje verse spinazie spinazie en bestrooi met de 2 geraspte kasen.
- Zet de ovenschaal in het midden van de BBQ. De lasagne is klaar na ongeveer 30 min.