Gevulde Tortilla
Gegrilde Gevulde Tortilla geserveerd met zure room en Guacamole.
Ingrediënten
- 1 pakje Tortilla's
- 2 zakjes Geraspte Mexicaanse kaas mix of Geraspte Cheddar kaas
- 1 stuk rode ui gesnipperd
- 1 stuk Bekertje zure room
- 2 stuks Bosuitjes in ringetjes gesneden
- 2 stuks Eetrijpe avocado het vruchtvlees in blokjes gesneden
- 3 el olijfolie
Instructies
Voorbereiding
- Bereid de BBQ voor op direct grillen met een temperatuur van 180°C.
- Leg een tortilla op je werkblad en beleg 1 helft met kaas, gesnipperde ui en avocado. Voor een pitje kan je er ook eventueel nog een gesnipperde rode peper aan toevoegen.
- Vouw de niet belegde kant er over en druk licht aan. Smeer beide kanten in met een beetje olijfolie.
Bereiding
- Gril de tortilla’s tot ze aan elke kant licht bruin zijn. Dit duurt ongeveer 3 minuten per kant.
- Hussel ondertussen de zure room met versgemalen peper en de bosuitjes.
- Haal de tortilla’s van de BBQ en snijd er punten van. Serveer er de zure room bij. Je kunt er ook Guacamole bij serveren. Zie recept.
Notities