Gevulde punt paprika

Gevulde punt paprika

Punt paprika gevuld met Kofte gehakt en jongkaas.
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Hoofdgerecht, Bijgerecht, Voorgerecht, Tussengerecht
Keuken Fusion
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

Voor de gevulde paprika:

  • 4 stuks Rode punt paprika's
  • 16 stuks Blokjes jongekaas +/- 1cm
  • 320 gr Kofte gehakt
  • 8 stuks Plakken pastrami
  • 8 stuks Plakken kalkoen spek

Instructies
 

Gevulde paprika bereiden:

  • Halveer de blokjes kaas.
  • Snijd de bovenkant van de paprika in.
  • Vul de paprika met eerst 4 stukjes kaas, dan een rolletje a 80gr van de kofte gehakt en ten slotte weer 4 stukjes kaas.
  • Omwikkel de paprika met een plakje pastrami, kalkoenspek, pastrami en weer plakje kalkoenspek.
  • Bereid de BBQ voor op in-direct grillen met een temperatuur van 180°C.
  • Leg de paprika’s op het rooster en zodra een kern temperatuur is bereikt van 68°C zijn ze klaar. Is ook heel lekker omwikkeld met spek.
1_ingredieten_puntpaprika
2_puntpaprika_vullen
3_puntpaprika_omwikkelen
4_puntpaprika_grillen
5_Gegrilde_puntpaprika
previous arrow
next arrow
1_ingredieten_puntpaprika
2_puntpaprika_vullen
3_puntpaprika_omwikkelen
4_puntpaprika_grillen
5_Gegrilde_puntpaprika
previous arrow
next arrow

 

Gerelateerde producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.