Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde punt paprika
Punt paprika gevuld met Kofte gehakt en jongkaas.
5
van 1 stem
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
20
minuten
min
Bereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
40
minuten
min
Gang
Tussengerecht, Hoofdgerecht, Bijgerecht, Voorgerecht
Keuken
Fusion
Porties
4
Personen
Ingrediënten
Voor de gevulde paprika:
4
stuks
Rode punt paprika's
16
stuks
Blokjes jongekaas
+/- 1cm
320
gr
Kofte gehakt
8
stuks
Plakken pastrami
8
stuks
Plakken kalkoen spek
Instructies
Gevulde paprika bereiden:
Halveer de blokjes kaas.
Snijd de bovenkant van de paprika in.
Vul de paprika met eerst 4 stukjes kaas, dan een rolletje a 80gr van de kofte gehakt en ten slotte weer 4 stukjes kaas.
Omwikkel de paprika met een plakje pastrami, kalkoenspek, pastrami en weer plakje kalkoenspek.
Bereid de BBQ voor op in-direct grillen met een temperatuur van 180°C.
Leg de paprika’s op het rooster en zodra een kern temperatuur is bereikt van 68°C zijn ze klaar. Is ook heel lekker omwikkeld met spek.