Gevulde punt paprika

Gevulde punt paprika

Punt paprika gevuld met Kofte gehakt en jongkaas.
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Hoofdgerecht, Bijgerecht, Voorgerecht, Tussengerecht
Keuken Fusion
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

Voor de gevulde paprika:

  • 4 stuks Rode punt paprika's
  • 16 stuks Blokjes jongekaas +/- 1cm
  • 320 gr Kofte gehakt
  • 8 stuks Plakken pastrami
  • 8 stuks Plakken kalkoen spek

Instructies
 

Gevulde paprika bereiden:

  • Halveer de blokjes kaas.
  • Snijd de bovenkant van de paprika in.
  • Vul de paprika met eerst 4 stukjes kaas, dan een rolletje a 80gr van de kofte gehakt en ten slotte weer 4 stukjes kaas.
  • Omwikkel de paprika met een plakje pastrami, kalkoenspek, pastrami en weer plakje kalkoenspek.
  • Bereid de BBQ voor op in-direct grillen met een temperatuur van 180°C.
  • Leg de paprika’s op het rooster en zodra een kern temperatuur is bereikt van 68°C zijn ze klaar. Is ook heel lekker omwikkeld met spek.
1_ingredieten_puntpaprika
2_puntpaprika_vullen
3_puntpaprika_omwikkelen
4_puntpaprika_grillen
5_Gegrilde_puntpaprika
previous arrow
next arrow
1_ingredieten_puntpaprika
2_puntpaprika_vullen
3_puntpaprika_omwikkelen
4_puntpaprika_grillen
5_Gegrilde_puntpaprika
previous arrow
next arrow

 

Gerelateerde producten

One Comment

  1. 5 sterren
    Heerlijk recept, gemaakt op eerste kerstdag. Alleen kofte gehakt vervangen door kalfsgehakt met https://kookgekfilip.nl/winkel/food/kruiden-en-marinades/kookgek-filip-pork-ribs-bbq-rub/

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.