Gevulde Portobello met saffraan
Gevulde Portobello met saffraan en Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
- 4 stuks Portobello's uitgehold
- 1 stuk Gele paprika in kleine blokjes gesneden
- 1 stuk Rode ui gesnipperd
- 2 stuks Knoflook tenen fijn gehakt
- 3 stuks Flinke handen blad spinazie
- 1 stuk Tomaat in blokjes gesneden
- 1 stuk Parmezaanse kaas
- 1 stuk Saffraan Mespunt (na eigen smaak)
- 4 stuks Mozzarella plakken
- 2 el Olijfolie
Instructies
Voorbereiding
- Hol de portobello ’s een klein beetje uit en besprenkel ze met olijfolie, peper en zout.
- Snijd de groenten zoals omschreven bij de ingrediënten inclusief de stukken van de uitgeholde portobello ‘s.
- Bak alle groenten en breng deze op smaak met peper, zout en de saffraan poeder. Laat de gebakken groenten uitlekken in een vergiet/zeef.
Bereiding
- Bereid de BBQ voor op indirect grillen met een druip pan/bak en een temperatuur van 180°C
- Zodra de temperatuur bereikt is plaats het rooster met Portobello's en gaar +/- 15 minuten.
- Vul de portobello's met de uitgelekte vulling. Leg er een plakje mozzarella op en rasp er Parmezaanse kaas erover.
- Laat alles nog 15 minuten garen. Haal ze dan van het rooster.
- Serveer er een balsamico siroop bij.
Producten
Gevulde Portobello met saffraan
Gevulde Portobello met saffraan en Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
- 4 stuks Portobello's uitgehold
- 1 stuk Gele paprika in kleine blokjes gesneden
- 1 stuk Rode ui gesnipperd
- 2 stuks Knoflook tenen fijn gehakt
- 3 stuks Flinke handen blad spinazie
- 1 stuk Tomaat in blokjes gesneden
- 1 stuk Parmezaanse kaas
- 1 stuk Saffraan Mespunt (na eigen smaak)
- 4 stuks Mozzarella plakken
- 2 el Olijfolie
Instructies
Voorbereiding
- Hol de portobello ’s een klein beetje uit en besprenkel ze met olijfolie, peper en zout.
- Snijd de groenten zoals omschreven bij de ingrediënten inclusief de stukken van de uitgeholde portobello ‘s.
- Bak alle groenten en breng deze op smaak met peper, zout en de saffraan poeder. Laat de gebakken groenten uitlekken in een vergiet/zeef.
Bereiding
- Bereid de BBQ voor op indirect grillen met een druip pan/bak en een temperatuur van 180°C
- Zodra de temperatuur bereikt is plaats het rooster met Portobello's en gaar +/- 15 minuten.
- Vul de portobello's met de uitgelekte vulling. Leg er een plakje mozzarella op en rasp er Parmezaanse kaas erover.
- Laat alles nog 15 minuten garen. Haal ze dan van het rooster.
- Serveer er een balsamico siroop bij.