Burger camembert en appel

Burger camembert en appel

Hamburger bereid met camembert en appel en aioli.
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 50 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Frans, BBQ
Porties 6 Personen

Ingrediënten
  

Voor de burger:

  • 1000 gr Half om half gehakt 1x gedraaid
  • 3 el Worcester saus
  • 1 el Knoflookpoeder
  • 1 el Gerookte chili poeder
  • 1 el Grof gemalen zout
  • 1 el Grof gemalen peper
  • 1 stuk Rode Ui fijn gesneden
  • 1 stuk Ei
  • 100 gr Panko

Overige:

  • 6 stuks Hamburger buns met of zonder sesam zaadjes
  • 1 stuk Appel in Partjes gesneden
  • 60 gr Veldsla
  • 1 stuk Camembert
  • 1 bakje Aioli (zie recept)

Instructies
 

BBQ voorbereiden:

  • Bereid de BBQ voor op direct grillen met een temperatuur van 190°C.

Burgers bereiden:

  • Kneed alle ingrediënten voor de burgers door elkaar. Maak hiervan 6 hamburgers (liefst met een hamburger pers).
  • Grill de burgers om en om tot ze medium rare zijn. Leg 2 plakjes Camembert per burger er op en gaar nog heel even, zodat de kaas smelt.
  • Rooster de buns zodat de binnenkant een beetje krokant wordt.
  • Besprenkel de appelpartjes met een beetje olijfolie en grill ze licht.
  • Besmeer de onderkant van het broodje met aiolie daar bovenop leg je 4 plakjes komkommer, 1 handje veld sla, dan de burger en paar appel partjes. Sluit af met de bovenkant van de Bun. Bon appétit !

Notities

Bijbehorende recepten:
Klik hier voor recept Aioli
Trefwoord Hamburger, Aioli, Camembert
1_Ingredienten
2_Burger_met_camembert_en_appel
previous arrow
next arrow
1_Ingredienten
2_Burger_met_camembert_en_appel
previous arrow
next arrow

 

Gerelateerde producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.