Bezopen Gamba’s

Bezopen Gamba's

Gepelde gamba staartjes gegaard in de olijfolie, knoflook, peper en Kookgekfilip Latin Spice mix.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Hapjes, Voorgerecht, Tussengerecht
Keuken Fusion
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

Ingredienten

  • 400 gr Garnalen rauw gepeld ontdarmd 41/50
  • 1 el Spaanse rode peper ontdaan van de zaadlijst en fijn gehakt
  • 4 stuks Knoflookteen fijn gehakt
  • 1 stuk Rode Ui Gesnipperd
  • 1 handje Verse peterselie fijn gesneden
  • 4 tl Kookgek Filip Latin Spice-Mix
  • 400 ml olijfolie indien nodig meer

Benodigdheden

  • 4 keramiek- of gietijzeren bakjes

Instructies
 

  • Bereid de BBQ voor op indirect grillen met een temperatuur van 200°C.
  • Vul de bakjes met 100 gr gamba staarten. (mag natuurlijk meer zijn)
  • Voeg nu een1/4 gesnipperde ui, 1 fijngehakte knoflookteen, 1tl latin spice mix, 1/4 el fijngehakte Spaanse rode peper en 1/4 van de fijngesneden peterselie toe.
  • Vul het bakje met olijfolie en roer even door.
  • Plaats de bakjes op het grill rooster en gaar tot de olijfolie borrelt. (+/- 10 tot 15 minuten)
  • Serveer met wit stokbrood om lekker mee in de saus te soppen.
  • Variatie tip!: Voeg bij het serveren 1tl groene pesto toe en meng het er door.
Trefwoord olijfolie, gamba, garnalen
1-ingredienten
2-bakjes-vullen
3-gesnipperde-ui-erbij
4-knoflook-toevoegen
5-peterselie-en-kookgek-latin-rub-toevoegen
6-spaanse-peper-toevoegen
7-olijfolie-toevoegen
8-op-de-bbq-plaatsen
9-Bezopen-gambas
previous arrow
next arrow
1-ingredienten
2-bakjes-vullen
3-gesnipperde-ui-erbij
4-knoflook-toevoegen
5-peterselie-en-kookgek-latin-rub-toevoegen
6-spaanse-peper-toevoegen
7-olijfolie-toevoegen
8-op-de-bbq-plaatsen
9-Bezopen-gambas
previous arrow
next arrow

 

Producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.