Roseval aardappeltjes

Roseval aardappeltjes

Roseval aardappeltjes met verse kruiden gegaard in een kookpot van keramiek.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 1 uur 30 minuten
Totale tijd 1 uur 45 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Fusion, Nederlands
Porties 6 Personen

Ingrediënten
  

  • 1 kg Roseval aardappeltjes
  • 4 stuks Knoflooktenen fijn gehakt
  • 2 el Verse oregano fijn gehakt
  • 0,5 el Verse Salie fijn gehakt
  • 2 el Verse peterselie fijn gehakt
  • 4 el Olijfolie
  • Verse gemalen peper en zout Op smaak brengen

Instructies
 

  • Bereid de BBQ voor op indirect grillen met een temperatuur van 150C°.
  • Plaats de pan op het rooster en laat deze +/- 30 minuten opwarmen.
  • Doe 2el olijfolie in de pan en alle overige ingrediënten met uitzondering van de peper en zout. Hussel alles goed door elkaar.
  • Voeg nu nogmaals 2 el olijfolie toe en hussel alles nogmaals goed door elkaar.
  • Gaar ongeveer 60 minuten met af en toe alles door elkaar roeren. Indien nodig extra olijfolie toevoegen.
  • Controleer de gaarheid door er met een tandenstoker in te prikken. Zodra ze de gewenste zachtheid hebben zijn ze gereed. En kunnen ze nog op smaak gebracht worden met de vers gemalen peper en zout.
Trefwoord roseval aardappeltjes, kookpan keramiek
1-ingredienten
2-keramische-pot-op-bbq-zetten
3-roseval-aardappeltjes-langzaam-garen
4roseval-aardappeltjes-van-de-bbq
previous arrow
next arrow
1-ingredienten
2-keramische-pot-op-bbq-zetten
3-roseval-aardappeltjes-langzaam-garen
4roseval-aardappeltjes-van-de-bbq
previous arrow
next arrow

 

Producten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.