Nondedju Fruit Voodoo

(1 klantbeoordeling)

7.50

Nondedju fruit voodoo: Een mooie saus waar niet alleen de pepers een hoofdrol spelen, maar deze delen met heerlijke bramen en blauwe bessen.

4 op voorraad

Artikelnummer: KGF-NDJ-02
Categorie:
Tags: , ,
Delen:

Beschrijving

Nondedju Fruit Voodoo

In 2017 won Nondedju hete saus op Dutch chili fest de eerste prijs voor beste hete saus.

Durf jij het aan? Deze saus is hypnotizerend als een voodoo pop en neemt je mee naar een andere dimensie waar fruit de dienst uit maakt! Kijk uit dat je niet volledig meegenomen wordt door deze gevaarlijk fruitige hete saus van de dokter! Een mooie saus in de fruitpunch lijn waar niet alleen de pepers een hoofdrol spelen, maar deze delen met heerlijke bramen en blauwe bessen.

Herkomst: Breda, Nederland
Fabrikant: Dokter worst, hand gemaakte saus van eigen receptuur!

Nondedju hete saus Fruit Voodoo wordt gemaakt door Dokter Worst, all the way from het mooie Breda.

Ingrediënten:
Chipotle, pepers, azijn, tomaten, ui, gedroogde chili, suiker, soyaolie, specerijen, paprika, peper, chilies, komein, oregano, tijm, basilicum, laurier, peterseli, maaiszetmeel, kersen, water, habanero, paprika, bramen, citroensap, E242 (sulfiet) zonnebloem olie, blauwe bessen, suikerstroop, kleurstof E150c, 150d, knoflook, zout, citroenzuur, zeezout, tomatenstukjes (tomaten), glucosestroop, maltodextrine

Allergenen:
Ui, soya, sulfiet, mosterd. Dit product is gemaakt in een keuken waar ook met noten gewerkt wordt, kan sporen van noten bevatten.

Voedingswaarde per 100g
Energie: 236 kJ/39 kcal
Vet : 6,4 g, waarvan verzadigde vetzuren 3,2 g
Koolhydraten: 3,6 g
Waarvan suiker 3,1 g
Eiwitten: 2,9 g
Zout: 3,5 g

Inhoud
125 ml

Andere sauzen:
NONDEDJU JAMAICAN PUNCH
Nondedju Hete Saus

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
identifier_exists

1 beoordeling voor Nondedju Fruit Voodoo

  1. Luky Lukas (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.