Papilotte met morilles
Papilotte met morilles en diverse groenten.
Ingrediënten
Papilotte
- 20 gr Gedroogde morilles
- 200 gr Snijboontjes
- 300 gr Krieltjes met schil
- 300 gr Doperwtjes
- 300 gr Worteltjes
- 30 gr Boter
- scheutje Wite wijn
- 1 tl Knoflook fijngehakt
- snufje peper en zout op smaak brengen
Benodigdheden:
- 1 Bakpapier
Instructies
- Bereid de BBQ voor op in-direct grillen met een temperatuur van 180°C.
- Laat de morilles 30 minuten in warm water wellen, giet af en snijd de morilles in kleine stukjes.
- Maak intussen de snijbonen schoon en snijd ze in reepjes. Was de krieltjes. Kook de snijbonen, worteltjes en de krieltjes in aparte pan met licht gezout water tot ze beetgaar zijn en giet af.
- Laat koud water in de pan met snijbonen lopen en giet opnieuw af. Ook krieltjes laten afkoelen en snijd ze doormidden.
- Leg 4 velletjes bakpapier op het werkblad en verdeel hier de krieltjes, snijbonen, worteltjes, doperwtjes en morilles over. Zorg dat de groenten in het midden liggen.
- Snijd de boter in kleine blokjes en verdeel samen met de knoflook over de groenten.
- Besprenkel met zout, peper, witte wijn en vouw de vellen goed dicht.
- Leg de groenten pakketjes op het rooster en sluit de BBQ. Ze zullen na ongeveer 12 minuten gereed zijn.
Recept is na een idee van : biggreenegg.eu