Coquille met Italiaanse ham
Coquille met Italiaanse ham geserveerd met een zeewiersalade en saffraan-citroen mayonaise.
Ingrediënten
Voor de Coquille
- 10 stuks Coquille
- 1 pakje Prosciutto crudo ham
- 10 stuks Basilicum blaadjes
- 2 el Olijfolie
- 10 tl Crème de balsamico
- snufje Vers gemalen zwarte peper
- 1 stuk Bakje zeewiersalade
- flesje Saffraan-citroen saus bv. van het merk Apollo
Benodigdheden
- 10 stuks Tandenstokers
Instructies
Bereiding
- Bereid de BBQ voor op in-direct grillen met een temperatuur van 180°C.
- Leg op een plakje ham 1 blaadje basilicum en spuit er een beetje balsamico crème op.
- Plaats hierboven op een coquille ingesmeerd met olijfolie en een beetje zwarte peper gemalen.
- Wikkel de ham er goed omheen en maak vast met de tandenstoker. Herhaal dit proces bij de andere coquilles.
- Plaats de pakketjes met coquille op het rooster en gril ze aan beide kanten een paar minuutjes, zodat de ham licht gebakken is.
- Plaats in een schaaltje een beetje van de zeewiersalade met hier bovenop een pakketje van coquille en een toefje saffraan-citroen saus.