Gegrilde punt paprika

Gegrilde punt paprika

Punt paprika gemarineerd met zeezout-Italiaanse kruiden en op de BBQ gegrild.
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 1 uur 40 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Vegatarisch
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 4 stuks Rode punt paprika
  • 2 el olijfolie
  • 1 el Zeezout met italiaansekruiden

Instructies
 

  • Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten
  • Hussel in een bak de gehalveerde paprika’s in met olijfolie en het zout.
  • Bereid de BBQ voor op direct grillen met een temperatuur van 160°C.
  • Leg de paprika’s met de schil richting de kolen op het BBQ rooster. Sluit de BBQ en controleer om de paar minuten.
  • Rooster de paprika’s om en om tot de schil gaat blaren en zwart wordt.
  • Haal de paprika’s van het rooster en laat even paar minuutjes afkoelen. Haal het schilletje er voorzichtig af.
  • Snijd tenslotte de losse velletjes langs de zijkanten weg, besprenkel de paprika’s met goede olijfolie een strooi er eventueel nog een beetje van de zeezout over.
Trefwoord Punt paprika, Vegatarisch
1_puntparika_marineren
2_puntpaprika_grillen
3_puntpaprika_gereed
previous arrow
next arrow
1_puntparika_marineren
2_puntpaprika_grillen
3_puntpaprika_gereed
previous arrow
next arrow

 

Gerelateerde producten

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.