Aioli

Aioli

Romige ailoli, snel recept.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Sauzen
Keuken Spaans
Porties 250 ml

Ingrediënten
  

Aioli

  • 4 stuks Teensjes knoflook
  • 2,5 tl Citroensap
  • 250 ml Romige mayonaise
  • 1 tl Zout

Instructies
 

Aioli bereiden:

  • Snijd de knoflook fijn en stamp met wat zout in een vijzel tot een smeuïge pasta.
  • Meng de knoflookpasta en de overige ingrediënten in een kleine kom. Je kan het eventueel iets verdunnen als dit gewenst is met een beetje water of room.
Trefwoord Aioli

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.