Smelt de boter. Zeef de bloem boven een kom en voeg de suiker, het bakpoeder en iets zout toe. Maak in het midden een holletje.
Voeg nu de eieren enigszins los geklopt, de melk en de boter in het holletje toe. Mix met een klopper alles goed door elkaar.
Voorbereiding
Bereid de BBQ voor op in-direct garen en een temperatuur van 200°C.
Plaats in de muffinpan de vormpjes.
Vul voor de helft met het muffin deeg. Plaats in het midden een framboos en strooi er een beetje citroenrasp over.
Leg bovenop de framboos een stukje chocolade en vol de rest van het bakvormpje.
Bereiding
Plaats de muffin schaal op het rooster en gaar de muffins in ongeveer 30 minuten gaar. Controleer dit door met een tandenstoker in de muffin te prikken.
Als er geen mengsel aan de tandenstoker blijft plakken en het soepel door het deeg gaat zijn ze klaar.
Serveer met een flinke toef slagroom en een beetje chocolade rasp/schilvers.