Grill de plakken sukade aan beide kanten en haal van de bbq.
Snijd de sucade in grote stukken voeg de bloem toe.
Zet de kookpot of dutch oven op de BBQ en smelt er boter in.
Voeg het vlees, de gesneden groenten en knoflook toe en bak deze een paar minuten. Blus nu af met een scheutje rode wijn.
Voeg nu de tomatenpuree en gevriesdroogde kruiden toe en bak deze kort mee.
Haal de pan van de BBQ en bouw de BBQ nu om naar indirect grillen met een temperatuur van 120°C.
Plaats de pan op het rooster.
Nu mag de bouillon en worcestersaus worden toegevoegd en alles worden doorgeroerd. Plaats de deksel en laat een uurtje of 4 zachtjes pruttelen met de deksel er op.
Voeg nu het kruidenboeket gebundeld toe en laat dit een uurtje mee pruttelen. Zodra het vlees helemaal uit elkaar valt is de goulash gereed en mag het kruiden boeket er uitgehaald worden. Roer er dan de Crème fraîche door.
Als in de uren pruttelen je vocht tekort komt vergeet dan niet af en toe wat bouillon erbij te doen. Zodat er genoeg stoof vocht is.
Serveer er rijst en een frisse komkommer op zuur bij.