Roseval aardappeltjes
Roseval aardappeltjes met verse kruiden gegaard in een kookpot van keramiek.
Voorbereidingstijd 15 minuten min
Bereidingstijd 1 uur uur 30 minuten min
Totale tijd 1 uur uur 45 minuten min
Gang Bijgerecht
Keuken Nederlands, Fusion
- 1 kg Roseval aardappeltjes
- 4 stuks Knoflooktenen fijn gehakt
- 2 el Verse oregano fijn gehakt
- 0,5 el Verse Salie fijn gehakt
- 2 el Verse peterselie fijn gehakt
- 4 el Olijfolie
- Verse gemalen peper en zout Op smaak brengen
Bereid de BBQ voor op indirect grillen met een temperatuur van 150C°.
Plaats de pan op het rooster en laat deze +/- 30 minuten opwarmen.
Doe 2el olijfolie in de pan en alle overige ingrediënten met uitzondering van de peper en zout. Hussel alles goed door elkaar.
Voeg nu nogmaals 2 el olijfolie toe en hussel alles nogmaals goed door elkaar.
Gaar ongeveer 60 minuten met af en toe alles door elkaar roeren. Indien nodig extra olijfolie toevoegen.
Controleer de gaarheid door er met een tandenstoker in te prikken. Zodra ze de gewenste zachtheid hebben zijn ze gereed. En kunnen ze nog op smaak gebracht worden met de vers gemalen peper en zout.
Trefwoord kookpan keramiek, roseval aardappeltjes