Kamado & BBQ onderhoudsbeurt

144.95209.95

BBQ-SPA is een professionele BBQ schoonmaak-, onderhoud- en reparatieservice.

Met een schone BBQ geniet u nog meer van het BBQ seizoen. Daarnaast is het voor de duurzaamheid, hygiëne en veiligheid van de BBQ belangrijk dat uw BBQ ieder jaar een grondige poetsbeurt krijgt.

 • *Maat:

  Reset Opties
Artikelnummer: KGF-Clean
Categorie:
Tag:
Delen:

Beschrijving

Lekker weer, gezelligheid, de BBQ aan en een drankje in je hand. Iedereen houdt van barbecuen. Helaas kent ook iedere barbecuer het moment dat de barbecue schoon gemaakt moet worden. Dit schiet er vaak bij in. Dat is ook wel te begrijpen het is namelijk een tijdrovende en vieze klus. BBQ-SPA kan dit van u overnemen.

De onderhoudsbeurten worden uitgevoerd door onze partner BBQ-SPA Deep Cleaning BBQ Service.
* Het fiberglass vilt wat op de huidige modellen van The Bastard en Kamado Joe wordt toegepast valt hier buiten. Dit kan natuurlijk vervangen worden wanneer je het vilt zelf ook besteld.

Hoe werkt het?
1. Bestel een van de onderhoudsbeurten.
2. Je wordt gecontacteerd door BBQ-Spa voor het inplannen van de afspraak. Wij streven er naar om dit altijd binnen 3-5 werkdagen te plannen.
3. Het onderhoud wordt uitgevoerd en je geniet snel van een schone BBQ!

Een onderhoudsbeurt Kamado bestaat onder andere uit:

 • Grondige schoonmaakbeurt: asvrij maken binnenzijde, oppervlakkig vuil buitenzijde verwijderen en schoonmaken.
 • Vilt vervangen (exclusief fiberglass vilt) *
 • Scharnier afstellen
 • Kamado helemaal nalopen
 • Prijs is inclusief voorrijkosten (heel Nederland excl. Waddeneilanden), het onderhoud wordt in jouw achtertuin uitgevoerd.

*  Het fiberglass vilt wat op de huidige modellen van The Bastard en Kamado Joe wordt toegepast valt hier buiten. Dit kan natuurlijk vervangen worden wanneer u het vilt besteld.

Bestel hier uw glasvezel:

Glasvezel afdichting – Compact – 13 tm 15 inch
Glasvezel afdichting – Large – 21inch
Glasvezel afdichting – XL 23 inch
Glasvezel afdichting – XXL 25 inch

Een onderhoudsbeurt Gas BBQ bestaat onder andere uit:

  • Voor het gas BBQ onderhoud plaatsen we de gas BBQ op een zeil om te voorkomen dat de omgeving vies wordt. Na een inspectie op kapotte onderdelen en de leeftijd van de gasslang (bovag adviseert deze iedere 4 jaar de gasslang te vervangen) halen we alle losse onderdelen uit de BBQ. We borstelen deze vrij van vuil en plaatsen ze in een ultrasone tank om het aangekoekte vuil los te trillen. De binnenkant van de BBQ borstelen we eerst grof en behandelen we vervolgens met een schuimmiddel. Nadat de schuimlaag heeft geweekt spoelen we het schuim af met water. Dit proces herhalen we totdat we het gewenste resultaat hebben bereikt. Als de losse onderdelen schoon zijn worden deze weer teruggeplaatst en poetsen we de buitenkant en het onderstel weer netjes op.

  • Prijs is inclusief voorrijkosten (heel Nederland excl. Waddeneilanden), het onderhoud wordt in jouw achtertuin uitgevoerd.

Filmpje Kamado Onderhoud

Filmpje Gas BBQ Onderhoud

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kamado & BBQ onderhoudsbeurt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.