Runder stoverij grainfed Australisch

26.95/kg

Runder stoverij grainfed Australisch (stoofvlees) is vlees dat zich perfect leent voor een heerlijke stoofpot.

LET OP: WIJ VERZENDEN GEEN VLEES MEER PER POST. WIJ BEZORGEN HET WEL PERSOONLIJK IN DE REGIO MADE, OOSTERHOUT EN BREDA.

Artikelnummer: KGF-VGF015-1
Categorieën: , ,
Tags: , , ,
Delen:

Beschrijving

Runder stoverij grainfed Australisch (stoofvlees) is vlees dat zich perfect leent voor een heerlijke stoofpot. Wij hebben het stoofvlees al voor jullie in blokjes gesneden en daarom is dit vlees meteen klaar voor gebruik. Het in blokjes gesneden stoofvlees wordt ook wel runderpoulet genoemd.

Wat voor vlees is runderpoulet?
Runder stoverij grainfed Australisch is in blokjes gesneden stoofvlees. Het heeft veel smaak en is te gebruiken voor stoofgerechten zoals Friet/patat stoofvlees, boeuf Bourguignon, en goulash, maar er zijn nog vele andere varianten te verzinnen.

Ingrediënten
100% rundvlees

Bewaaradvies
Vriezer -18°C graden.

Gebruiksaanwijzing
Recept: Patat stoofvlees

Herkomst
Australië is 240 maal zo groot als Nederland en telt minder dan 22 miljoen inwoners, en heeft een Black Angus veestapel die meer koppen telt dan inwoners. Echter qua naam loopt het Australische Angus beef wat achter in West Europa, ons inziens geheel onterecht.

Het vlees heeft echter een groot voordeel op het Noord Amerikaanse vlees, word door de EU minder met belastingen en heffingen belast, dus gunstiger van prijs. Ook heeft de hele hormoon geschiedenis die het Noord Amerikaanse vlees heeft in zijn geheel geen invloed gehad op het Australische vlees, en de fok methode die zij hanteren. Hier hebben ziekten minder invloed op de vee stapels dan Noord Amerika, en hoeven geen onnodige geneesmiddelen toegepast te worden.

Qua kwaliteit staat het Australische vlees ver boven het Noord Amerikaans, neemt niet weg dat de Amerikanen een groter marketing budget tot beschikking hebben, en op deze manier een groot marketing plan in werking hebben gezet en zo hun vlees op een andere manier in de markt zetten.

Let op: ca gewichten kunnen ongeveer 10% naar beneden of naar boven afwijken.

Extra informatie

Gewicht 1.1 kg
identifier_exists

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Runder stoverij grainfed Australisch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.