Over mij

Met trots heet ik u hartelijk welkom op mijn website.

Ik heb de website met hulp en advies van vrienden kunnen realiseren.

De afgelopen jaren heb ik mij toegelegd om recepten te maken speciaal voor de BBQ en ik kan u zeggen dat alles mogelijk is en geen fornuis hier tegenop kan.

Ik werk nu op de Keij kamado, Big Green Egg large, The Bastard Compact, en Mustang gas BBQ. Met de Compact kan ik op iedere plek mijn gerechten maken.

Na een periode dat ik op het internet mijn recepten met u heb gedeeld, wil ik u ook kennis laten maken met de producten die ik gebruik. Ik heb deze producten met veel zorg voor u samengesteld en afspraken kunnen maken met de leveranciers, zodat ook u deze topproducten tegen scherpe prijzen kunt bestellen. Denk hier bij aan bijpassende wijnen, BBQ accessoires, topkwaliteit vlees, kruiden, Rub’s, sauzen en nog veel meer.

Lekker eten is altijd een rode draad in mijn leven geweest en heb dit kunnen delen met mijn vrouw en twee kids, maar ook met mijn vrienden. Daarom vind ik het heel erg leuk dat middels mijn kook belevingen er steeds meer kookvrienden zijn bijgekomen. Van vele krijg ik positieve reacties en feedback over alle heerlijke BBQ-recepten.

Ik hou van het leven met een lekker drankje en heerlijke gerechten, daarom heb ik gekozen voor de naam Kookgek Filip.

Volg al mijn kook belevingen en stort je in de wereld van Kookgek Filip!